Padelgalan 2022: Årets Ambassadör

Om elva dagar går Padelgalan 2022 av stapeln. Ett pris som väger tungt och som tidigare år tilldelats personer som haft stor betydelse för padelsporten är kategorin Årets Ambassadör. 

Här bygger före detta hockeystjärnan padelhall för 30 miljoner

-single-article__content--limited ">

Under hans hockeykarriär spelade han många säsonger i Frölunda HC. Nu tar Patrik Carnbäck, 54, steget in padelvärlden och investerar i en stor anläggning värd 30 miljoner. 

Det är inte bara konkurser i padelsverige utan på vissa ställen dyker det upp nya hallar, denna gång sker det i Vänersborg.

I en intervju med GP har den före detta hockeystjärnan Patrik Carnbäck berätta om sin stora satsning på en splitter ny padelhall.

— Alla tror bara att jag är dum i huvudet. Folk tycker att jag är en idiot – och det får de tycka. Men vad fan? Det är ju då man ska satsa! Vi måste få fart på ungdomsverksamheten, säger Patrik Carnbäck.

Tillsammans med sina kompanjorer Roger Karlsson, Anders Nilsson och Jörgen Warsell har de startat We 4 Padel och gänget har mycket att stå i innan hallen kan öppna.

Totalt sk

Padelgalan 2022: De är nominerade till Årets Veteran Herr

Nomineringarna inför Padelgalan 2022 — som går av stapeln 16 februari och visas på padeldirekt.se, börjar närma sig sitt slut. 
Men inte desto mindre viktigt är det att presentera kandidaterna till Årets Veteran Herr — de tre som fajtas om den ärofyllda utmärkelsen känner varandra mycket väl: Paul Robinson, Jens Alfrost och Johan Thellmark.

Figueroa och Cepero spelar SPT1 tillsammans

Årets första SPT-tävling är två veckor bort och nu meddelar Fran Cepero att han bildar par med Pablo Figueroa. 

Padelgalan 2022: De är nominerade till Årets Veteran Dam

Padelgalan 2022 närmar sig med stormsteg, men än återstår ett par kategorier att presentera. Nu har det blivit dags att hylla några av våra mest rutinerade padelspelare genom kategorin Årets Veteran. Först ut är damerna.
De tre nominerade med chans att ta hem det ärofyllda priset är: Antonette Andersson, Susanna Karlsson och Jonna Opitz.