OM OSS

Digital grafik i bilder, animationer eller filmer är ett bra sätt att påverka människor och synliggöra deras budskap. Displayteknologins tjänster och lösningar är kostnadseffektiva, vi hittar den lösning du behöver. Rätt meddelande till rätt publik med rätt inflytande.

Med nyckelfärdiga lösningar från den första idén hjälper vi dig och följer dig framåt i din utveckling med digital skyltning.

Digital skyltning och affärslösningar

Vi arbetar tillsammans med dig för att skräddarsy dina behov och skapa din drömprodukt.

IDÉ OCH BRAINSTORMING

Det här är bra att börja med för att försöka hitta fler idéer. Vi arbetar tillsammans som ett team för att se de utmaningar som projektet och uppdraget kommer att möta. Baserat på våra observationer och regelbundna interaktioner skapar vi en projektrapport. Brainstorming är en integrerad del av vår process.

Vårt team av designers, utvecklare och projektledare arbetar tillsammans för att hitta de bästa lösningarna. Genom att förstå visionen och uppdraget för dina mål skapar vi ett arbetsflöde för att se hur vi bäst kan hjälpa dig.

DESIGN OCH UTVECKLING

Baserat på brainstorming och analys kan en specifikation fastställas tillsammans med kunden.

Det utgör grunden för utvecklingen av funktioner, produktfunktioner och grafik. Allt för att lösningen ska möta vad kunden behöver och förväntar sig.

Teamet kan börja utveckla lösningen. I nära samarbete med kunden skapas det som krävs.

INSTALLATION

När alla delar är på plats återstår det att tas i drift. Det kan vara allt från att installera en fysisk produkt till hela programvaran och utbildningssystemet.

STÖD OCH UNDERHÅLL

Efter installationen hjälper vi till med övervakning och underhåll av era produkter och system.