Allt som vanligt igen?

allt-som-vanligt-igen

Sommaren har gått, vi har haft både sol och regn. Kanske precis som vanligt är det, svensk sommar i ett nötskal.

Snart öppnas skolorna, de flesta är igång och allt är som vanligt igen, eller hur var det nu?

 Före semestern var det kaotiskt och oron för infektioner i Corona var stor över hela världen. I Sverige fick jag åtminstone en känsla av att många tog semester från sina jobb, företag och skolor, men också från Corona-infektionen.

Det uppfördes och ”hemestrades” i sin helhet. Den grundläggande idén med ett fritidshus var förmodligen att semestra hemma där hemma räknades som hemma. Hemma är det inte längre bort än kanske de närliggande områdena, dvs inte hela Sverige

Men det var kanske det som behövdes, en lite mer avslappnad, opretentiös semester med nära och kära. Kanske avslappnade vi oss på ett sätt som behövdes?

Jag kände flera gånger att det var väldigt trevligt att bara ”vara”. Kändes glädje över livet och över vad jag har och de jag har.

Det är välkänt att om sinnet är bra, då är kroppen bra, jag hoppas att alla hade det bra och fick njuta och ladda lite.

allt-som-vanligt-igen

Fortsätt försiktigt

Det är förmodligen klokt att fortfarande tro att situationen inte är mer stabil än den nuvarande Corona (Covid-19). Vi kan förmodligen se det som om det fanns en tid före och efter. Efteråt måste vi ständigt tänka på att hålla avstånd, spraya våra händer, nysa i armhålan och allt vi kan göra för att hjälpa våra äldre och andra i riskgrupper.

 

Vår verksamhet kommer att fortsätta påverkas på många olika sätt. Vi måste tänka om, kanske göra saker på nya sätt, hitta nya sätt.

 

Vi på Display Technology kan hjälpa till med vad vi kan, signera digitalt, informera och påminna kunder och besökare. Vår lösning med handalkohol är fantastisk och uppskattad. Informera när du erbjuder handalkohol till dina gäster, det visar att du bryr dig.

 

Ha en underbar vecka!